Kommende film

Premiere dato endnu ikke fastsat

Fantastiske Skabninger og hvor de findes 2


Genre: Action, Adventure
Instruktør: David Yates
Skuespillere: Johnny Depp, Ezra Miller, Kathrine Waterson

Solo: A Star Wars Story

Gå om bord i Tusindårsfalken og drag af sted til en fjern, fjern galakse i "Solo: A Star Wars Story", et episk actioneventyr om galaksens mest elskelige slubbert. Under sine dristige eskapader i en farefuld forbryderverden bliver Han Solo venner med sin kommende andenpilot, den bomstærke Chewbacca, og møder den berygtede hasardspiller Lando Calrissian på en rejse, der kridter banen op for en af Star Wars-sagaens mest usandsynlige helte.
Stjernebesætningen består af Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge og Paul Bettany.
Ron Howard har instrueret “Solo: A Star Wars Story”, og Kathleen Kennedy, Allison Shearmur og Simon Emanuel har været producere. Lawrence Kasdan, Jason McGatlin, Phil Lord og Christopher Miller har fungeret som executive producere. Lawrence og Jonathan Kasdan har skrevet manuskriptet.
Kilde: Walt Disney Company Nordic

Genre: Action, Adventure
Instruktør: Ron Howard
Skuespillere: Alden Ehrenreich, Emilia Clarke, Donald Glover
Censur: Tilladt for børn over 11 år

Pearl Jam: Let's Play Two

Det amerikanske grungeband Pearl Jam har altid været kendt og elsket for deres timelange og medrivende koncerter, hvor set-listerne skifter fra dag til dag. Forsanger Eddie Vedder kommer fra byen Chicago, og i anledning af gruppens 25 års jubilæum sluttede Pearl Jam sidste år deres verdensturné på byens traditionsrige Wrigley Field Stadium foran 55.000 fans. ‘Pearl Jam: Let’s Play Two’ er en energisk og medrivende dokumentation af et live-band i særklasse.